Inventum Gruppen driver en rekke restauranter og utesteder i Haugesund. Selskapet leverer også totalpakker til eventer og catering, og vil få hele forpleiningsansvaret i Nordsjø Kontorpark.

Bjørn Gerry Viksund.

– Dette skal bli den beste kantinen på Haugalandet! Vi har snart 30 års erfaring og skal levere i henhold til slagordet vårt, «Me fikse det …», sier Inventum-sjef Bjørn Gerry Viksund.

– Mye å si for trivselen
Inventum holder til midt i Smeasundet og er for mange kjent for å stå bak en rekke av Haugesunds serverings- og utesteder. Catering har de holdt på med i mange år, med solide kunder og resultater.

– Kantinedriften i et kontorbygg har mye å si for trivselen, vi skal bidra med vårt for å utgjøre forskjellen. Det skal bli attraktivt å være leietaker her, sier Viksund.

– Flere strenger å spille på
Avtalen med utbyggerne Base Property og Grønhaug Eiendom er langsiktig, og prosjektleder Andreas Poulsson sier han glad den ble inngått med akkurat Inventum.

Andreas Poulsson.

– I tillegg til å være lokal, er Inventum litt annerledes enn de tradisjonelle cateringaktørene, med flere strenger å spille på. Deres erfaring fra både restaurant- og eventbransjen vil komme både oss og leietakerne til gode. Inventum vil bidra med aktiviteter og arrangementer på huset, sier Poulsson.

Flytter inn i disse dager
Nordsjø Kontorpark består av tre byggetrinn, det første ble igangsatt i fjor høst og de første leietakerne flytter inn i disse dager. Den offisielle åpningsfesten blir i januar 2018.

I tillegg til langsiktige leieavtaler, tilbyr Nordsjø Kontorpark også det fleksible delingskonseptet Base Community, som passer mindre bedrifter, helt ned i én kontorplass.