Fra venstre Hans Audun Jakobsen, Christian Våge og Vibeke Molvik i Atea.

Atea flyttet inn i november med over 20 personer. Advokatkontoret Responsa er også på plass, det samme er Rom for Flere.

Kantinen er åpen, resepsjons- og inngangspartiet møblert og nøkler er delt ut. Nordsjø Kontorpark er allerede blitt en etablert og populær arbeidsplass. Det gjenstår bare detaljer før første byggetrinn er ferdigstilt, og i januar blir det offisielt åpningsarrangement.

Christian Våge er konsulentleder i Atea Haugesund og sier trivselen har vært stor fra første dag, som var 13. november. De har flyttet bare noen hundre meter fra der de tidligere holdt til.

– Det var i et tidligere kjøpesenter, nå er vi kommet i et spesialtilpasset bygg. Det er klart det er langt mer effektivt og trivelig å være her, sier Våge.

Han står sammen med kollegaene Hans Audun Jakobsen og Vibeke Molvik. De ønsker å bli flere.

– Nå er vi 21 her, men er hele tiden på utkikk etter nye, kompetente medarbeidere. Det er ikke den eneste, men vi pleier å si at lidenskap for teknologi en forutsetning for å jobbe hos oss, sier Våge.

Fra venstre Arve Vågshaug, konsernsjef Terje Olsvik og daglig leder Trond Hauge.

Rom for Flere
I første etasje ved resepsjonen holder Rom for Flere til, med sine fem ansatte. De flyttet inn 30. november, men er allerede i full drift. Administrativ leder Arve Vågshaug sier flyttingen og overgangen til nye lokaler har gått bra.

– Her kan vi trives, ja. Med utstillingslokalet helt inntil resepsjonsområdet er vi lett tilgjengelige. Det er mange aktører i dette markedet, men med denne beliggenheten har vi absolutt en fordel, sier Vågshaug.

Rom for Flere Haugesund har 40 års erfaring og er ett av konsernets ni kontorer Sør-Norge rundt. Rom for Flere er totalleverandør av møbler og interiør, og gjennomfører alt fra enkle produktleveranser til totalentrepriser. På landsbasis omsatte de for 325 millioner kroner i 2016.

– Fornøyd med mottakelsen
Leietakerne har tilgang til en rekke felles møterom, auditorium og et godt utstyrt treningssenter som også byr på fylkets flotteste squashbane. Disse fasilitetene er inkludert i leieprisen. I tillegg driver Inventum kantine og har ansvaret for en rekke aktiviteter og arrangementer som jevnlig vil finne sted.

– Vi er veldig godt fornøyd både med hvordan kontorparken fremstår og mottakelsen den har fått i markedet. Her har vi truffet både med arkitektur, beliggenhet og konseptet med en rekke delingstjenester og -produkter, sier prosjektleder Andreas Poulsson.

Sturla Vik-Vestly og Henriette Sternhoff er på plass.

Responsa
Også Advokatkontoret Responsa har flyttet inn. De holder til i fjerde etasje og foreløpig er det advokat og partner Sturla Vik-Vestly og kontormedarbeider Henriette Sternhoff som er på plass. Det betyr at kontoret på Isvik legges ned i april.

Responsa har hovedkontor på Stord og driver først og fremst innen forretningsjuss. I Nordsjø Kontorpark skal de fullt bemannet være seks personer, fire advokater, én fullmektig og én sekretær.

I tillegg til disse tre leietakerne er Kruse-Smith snart innflytningsklare, det samme med GPS Helse. Det er også tett dialog med flere andre spennende leietakere, og i andre etasje er interessen for å leie kontor i Base Community stor.

Her skal Tide Forsikring, Energigass Norge, Manpower og Vindafjord Trafikkopplæring etablere seg, og det er kun et par kontorer ledig.

Åpnes av fylkesordføreren
Det er det første av fire byggetrinn som nå ferdigstilles. Den offisielle åpningen blir torsdag 18. januar og vil bli foretatt av fylkesordfører Solveig Ege Tengesdal.

  • For nærmere informasjon om prosjektet, ta kontakt med markedsansvarlig Jan Christian Drarvik, e-post jcd@baseproperty.no eller telefon 909 46 572. Også senior prosjektleder Andreas Poulsson kan kontaktes, e-post ap@baseproperty.no eller telefon 990 14 356.