Base øker satsingen på Haugalandet

Fra venstre Siri Ommundsen, Jan Christian Drarvik og Andreas Poulsson.

Base Property har tatt over som eneeier av Nordsjø Kontorpark og jobber nå med å realisere byggetrinn 2.

Base Property har overtatt 100 prosent av aksjene i kontorparken, etter at tidligere partner Grønhaug Eiendom gikk konkurs i mars i fjor.

– Vi har så stor tro både på prosjektet og Haugalandet, at vi har bestemt oss for å gå all in i den videre utbyggingen, sier konsernsjef Alfred Ydstebø i Base.

Byggetrinn 1 ble offisielt åpnet av Haugesund-ordfører Arne-Christian Mohn og daværende fylkesordfører Solveig Ege Tengesdal i januar 2018. Siden den gang har over 20 leietakere funnet sin plass i kontorfellesskapet, der de blant annet nyter godt av kantinetjenester fra Inventum Gruppen, treningssenter med squashbane, gode møterom og et velutstyrt auditorium.

Leder for kontorfellesskapet Base Community, Siri Ommedal, sier hun opplever at tjenestene leietakerne kan benytte seg av er en viktig faktor når bedrifter velger å etablere seg i Kvalaøygata 3.

– I en kontorpark som dette legger vi stor vekt på trivsel. Da er det viktig at det er attraktive fasiliteter knyttet opp til arbeidsplassene. Sammen med en miks av bedrifter som også finner hverandre forretningsmessig, er dette noe av styrken til Nordsjø Kontorpark, sier Ommedal.

Markedsansvarlig Jan Christian Drarvik sier det er igangsatt flere prosesser med nye, spennende leietakere for byggetrinn 2.

– De som allerede er her gjør en god jobb som jungeltelegraf, vi merker derfor god interesse for det som skal skje framover. Vi opplever at det er bra fart i næringslivet i Nordfylket, sier Drarvik.

Prosjektleder Andreas Poulsson har trukket i de fleste trådene siden planleggingen av kontorparken begynte i 2015.

– Ambisjonen fra dag én har vært å være den foretrukne partneren for de mest attraktive leietakerne på Haugalandet, derfor har vi lagt kvalitet i både materialbruk og arkitektur. Og nå som byggetrinn 2 står for døren kan vi allerede begynne å planlegge for enda flere trinn, sier Poulsson.

Nordsjø Kontorpark er som det første næringsbygget i Nord-Rogaland miljøsertifisert som BREAAM-NOR «Very Good».