KANTINEN SKAL VÆRE MØTESTEDET

Angsumarin Fostenes Veim og Tiina Vormestrand.

Level Mathuset overtok i høst kantinedriften i Nordsjø Kontorpark etter Inventum, og etter fire måneder drift begynner de å finne formen.

– Det vil alltid være noen forskjeller, men vi får mange gode tilbakemeldinger, sier daglig leder Tiina Vormestrand.

I tillegg til Nordsjø Kontorpark, har Level overtatt driften av kafeene på Oasen og Amanda, samt hele Inventums portefølje innenfor catering og kantinedrift.

Hun og ektemannen Rune er vant til å håndtere mange steder, ansatte og kunder på én gang. Han har vært kjøkkensjef for 13 restauranter i en hotellkjede i Las Vegas. Tiina har også jobbet også i Las Vegas, med blant annet VIP-services og markeds- og underholdningsservice.

I Nordsjø Kontorpark er det rundt 80 personer som skal ha sin daglige lunsj, og medarbeider Angsumarin Fostenes Veim sier det er travle dager.

– Det går fint, det er jeg vant med. Det som teller er at gjestene våre er fornøyde, sier «Ang».

– Hva er kundenes favoritt når det gjelder varmeretter?

– De liker godt lapskausen og minestronesuppen, men aller mest går det når jeg lager asiatisk wok, sier hun.

Level Mathuset er lokaleid selskap som leverer tjenester innen kantine- og kafédrift, renhold og catering.

– Vi er opptatt av å levere kvalitet, og derfor er dialogen med kundene våre viktig. Hvis noen har innspill er det bare å ta kontakt, sier Tiina.

Tiina minner også om at kantinen kan brukes til mer enn lunsj. Sist helg arrangerte de julebord for et selskap, der tilbakemeldingene var gode.

– Dersom noen planlegger et sosialt arrangement er det bare å ta kontakt, så skal vi komme opp med et godt forslag til gjennomføring, sier hun.