Etikk, bærekraft og innovasjon

Navn: Laila Haukås

Bedrift: Manpower AS, avdeling Haugesund

Stilling: Distriktsleder

Hvem er du?

– Jeg har tre voksne gutter og tre barnebarn. Tid med familie og ikke minst barnebarn er veldig viktig for meg. Det blir en del fjellturer med min kjære, Romsdalseggen og Aurlandsdalen, for å nevne noen perler. Ellers blir det trening i det flotte treningsrommet på Nordsjø Kontorpark flere ganger i uken, og helst etterfulgt med en runde i Djupadalen eller tur til Ryvarden. Elsker friluft og turer i både nærområdet og vakre Norge. Reiser også en del utenlands, liker å oppleve nye destinasjoner, verdensdeler, land, kulturer, mat- og vinopplevelser. Alltid vært veldig opptatt av service i alle ledd, til mine ansatte, kunder og relasjoner. Vil gi det lille ekstra, levere gode resultater og være med å utvikle både de ansatte og bedriften min som jeg er veldig stolt over.

Hva driver bedriften din med?

Bemanning og rekruttering til faste og midlertidige stillinger. Manpower er det eneste rekrutterings- og bemanningsbyrådet som 13 år på rad er blitt kåret til det mest etiske. I tillegg til dette så har vi platinumnivå på Ecovadis. Dette er rangering ved hjelp av et analysesystem som evaluerer bedriftens samfunnsansvar,  CSR (Corporate Social Responsibility), basert på 21 kriterier, fordelt på 4 områder: Miljø, rettferdige arbeidsforhold, etisk forretningspraksis og bærekraftig innkjøp. Svært stolte av dette, og det betyr mer og mer for våre samarbeidspartnere/kunder.

Hvor er bedriften om 5 år?

Vi er fortsatt Norges største og mest etiske bemanningsbyrået. Da har vi flere årsverk lokalt, økt omsetning og er leverandør til batterifabrikken og dens underleverandører på Haugalandet.

Hvorfor er det nyttig for dere å være leietaker i Nordsjø Kontorpark?

Nordsjø Kontorpark har vært våre lokaler siden 2018. Lokalene gjenspeiler oss som organisasjon; kvalitet, bærekraft, miljø og innovasjon. Vi er stolte av å invitere både kunder og kandidater inn til oss i disse representative lokalene. Og ikke minst menneskene som vi er så opptatt av. Her i kontorfellesskapet er det er svært godt miljø, mangfold, dyktige og svært kompetente mennesker fra ulike bransjer som vi kan diskutere og ha det hyggelig med. Vi har også kunder og samarbeidspartnere her på huset.

Lailas funfact

Jeg har alltid vert veldig opptatt av rettferdighet. Jeg har en bror som er 13 måneder eldre enn meg, og en søster som er 4 år yngre. Ettersom min bror var naturlig arvtager av vår pappas entreprenørfirma, og da skulle få vogntog førerkort, kom min rettferdighetssans frem og spurte helt naturlig: Hva med meg og min søster? Det var vel ikke mange som trodde at jeg skulle takke ja om jeg fikk tilbudet, så tilbudet kom ... Det ble da et «veddemål» om at jeg verken ville eller klarte det (min søster var for ung da). Jeg var 20 år, gravid og tok utfordringen. Kjørte opp til vogntog, buss og lastebil med henger, 1 måned før jeg fødte en ny liten entreprenør i juni 1996. Det skal sies at jeg aldri har fått bruk for førerkortet, men kjørte litt lastebil for pappa kort tid etter.